Fresh Élelmiszer házhozszállítás

A Fresh szolgáltatás alapkövetelménye a hűtési lánc fenntartása tekintettel arra, hogy a kiszállított élemiszerekben van hűtőtt és fagyasztott termék is. Ez különös figyelmet igényel, amit azonnali házhozszállítással oldunk meg, hiszen a házhozszállítás az áru átadása utáni 4 órában történik szigorú követelmények biztosítása érdekében.

Érdekel
Szállítunk:
üzletekből, bemutatótermekből vagy pick-up pontokról

Házhozszállítás Budapesten és Magyarország területén

Az élelmiszer-kiszállításra szakosodott üzletágunk, a DODO Fresh folyamatosan bővült az elmúlt időszakban.

A nem élelmiszer termékek gyors kiszállítása egyre inkább már alapelvárásként jelenik meg a vásárlók részéről. A DODO-nál a csomagok kézbesítési ideje akár a 30 percre rövidülhet le, így a vásárló már a megrendelést követő percekben kézhez kapja a a megrendelt terméket. A vásárlók akár három nappal előre is leadhatják rendelésüket a webáruházakban, amelyet akár két óra múlva, otthonukban át is vehetnek a futárjainktól. Partnereinkkel közösen elindított együttműködés keretében okoslogisztikai szolgáltatásokat kínálunk, amiben most teljes körű bevásárlási folyamatot is átvállaljuk a fogyasztóktól.

A szolgáltatás elindításához saját alkalmazást fejlesztett, amely lehetővé teszi, hogy a megrendeléseket a legközelebbi üzletekben egy futár állítsa össze, aki aztán ki is szállítja a kiválasztott termékeket. A webáruházi rendelések így nem okoznak fennakadást az üzletlánc működésében. A fuvarozóra bízott áruösszeállítással könnyebben és gyorsabban léphetnek be a kereskedők az online kereskedelembe.

Miért olyan fontos a szállítás minősége?

87%
A vásárlók
megismétlik a vásárlást, amennyiben elégedettek a szállítással.
67%
A vásárlók
szívesen fizetnek pluszban az aznapi kiszállításért, ha szükségük van rá.
47%
A vásárlók
akkor is szívesen fizetnek pluszban az aznapi kiszállításért, ha valójában nincs rá szükségük.
0%
Flottamenedzsment
Nem kell gondoskodnod a gépjárműflotta karbantartásáról és a kötelező biztosítás fizetéséről sem.
0%
HR-menedzsment
Nem kell gondoskodnod alkalmazottakról és futárokról.
100%
fenntartható szolgáltatás
az útvonalak optimalizálásának és a járműveink CNG-meghajtásának köszönhetően.

A logisztikát a data-driven GAIA platform segítségével irányítjuk

Saját logisztikai platformunkon keresztül naponta 300+ adatot értékelünk ki. Ennek köszönhetően képesek vagyunk bármilyen folyamatot optimalizálni. Célunk a városi logisztika hatékonyabbá és fenntarthatóbbá tétele.

Rugalmas kiszállítás

Ügyfeleink kényelme érdekében a küldeményeket akár 30 perces időablakokba osztva kézbesítjük.

Biztonság és megbízhatóság

Mivel folyamatosan gyűjtjük és elemezzük a különböző működési adatokat, ezek biztonságos kezelésére maximális hangsúlyt fektetünk, az adattitkosítást és adatátvitelt az európai uniós szabványok szerint végezzük.

Zónalogisztika

A gyorsabb és költséghatékonyabb szállítás érdekében optimalizáljuk szállítási útvonalainkat, amellyel maximalizálni tudjuk flottánk kihasználtságát és fenntartható szállítási szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink részére.

A futárok értékelése

A futárok teljesítményét pontozási rendszerben értékeljük annak érdekében, hogy magas színvonalú szolgáltatást biztosítsunk ügyfeleink részére. A rendszer a futárok vezetési stílusát, baleseti arányukat és az ügyfelek visszajelzéseit értékeli.

Professzionális riportolás

A beérkező adatok alapján valós idejű áttekintést kapunk a működési hatékonyságról, ezekhez az információkhoz pedig partnereink is hozzáférhetnek API-integráción keresztül.

Elfogadott fizetési módok

Készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni futárjainknál. Elsődleges számunkra a fizetési tranzakciók biztonsága.

 

 

A hatékony városi logisztika kulcsa: az adat

Naponta akár 350 olyan kulcsmutatót értékelünk ki, amelyek flottánk működését alakítják. Célunk a magas hatékonyság és a fenntartható városi mobilitás megteremtése.
További információ

GAIA platform:
könnyű kezdés az e-kereskedelem világában

A DODO-s futárok számára előre beállított műszakokat generál automatizáltan a GAIA. A GAIA összeköttetésben áll a partner felületével (API által) és a hozzájuk beérkezett megrendelések egy az egyben átforognak hozzánk ugyan abban a formában. Ez teljesen automatikusan történik.

Egy megadott időpontig gyűlnek a megrendelések, majd ebben a bizonyos időpontban lezár a rendszer és automatikusan útvonalakat generál a kért kiszállítási idők alapján, majd ezt futárhoz rendeli. A futár telefonján megjelennek a kiszállítási feladatok és minden információ amire szüksége van a kiszállításhoz. A futár egy gombnyomással közvetlen navigációt is tud indítani a kiszállítás elkezdéséhez. A futár minden alkalommal státuszolja, hogy melyik feladatnál tart éppen, ez alapján a GAIA leköveti a pontos tevékenységet és várható késést is meg tud határozni automatikusan.

Lépj be velünk az e-kereskedelem világába!

Az e-kereskedelem a mi szakterületünk

Velünk egyszerűen elindíthatod e-kereskedelmi vállalkozásod. Elég, ha te csak azzal foglalkozol, amiben a legjobb vagy, a szállítást bízd ránk!

Nincs szükség saját belső rendszerre, raktárra vagy futárra

A DODO kiterjedt futárcsapata gond nélkül kézbesíti termékeidet hazánk nagyvárosaiban. Ráadásul pick-up alkalmazásunknak köszönhetően saját raktárat sem kell fenntartanod.

Tapasztalt szakemberek

A futárral való találkozás kiemelt jelentőségű pillanat a kézbesítés folyamata során. A DODO-nál arra törekszünk, hogy ügyfeleink a lehető legjobb élményben részesüljenek. Ennek érdekében folyamatosan értékeljük és képezzük futárjainkat, valamint gondoskodunk arról, hogy munkatársaink angol nyelven is tudjanak kommunikálni a vásárlókkal.

Pontos adatszolgáltatás

A DODO munkafolyamatai az általunk biztosított valós idejű adatokra épülnek, amelyekkel hatékonyabban optimalizálhatod célzott hirdetéseidet, és jobban megértheted ügyfeleidet.

Segítségre van szüksége a városi logisztika terén?

Könyvek
Autó & Motortartozékok
Ruhák, Cipők & Kiegészítők
Drogéria & Szépség
Elektronika
Felszerelés Gyerekeknek & Csecsemőknek
Ételszállítás
Bútor
Élelmiszerbolt
Egészségügy & Gyógyszertár
Otthon, Kert, Építés
Háztartási Cikkek
Irodaszerek & Papírok
Egyéb
Kisállat Kellékek
Sport & Outdoor
Játékok
Milyen szolgáltatás érdekli Önt?
A szállítmány mennyisége túl alacsony. Sajnáljuk, de jelenleg nem tudunk segíteni.
Válasszon legalább egy szolgáltatást, amely érdekli.
Az üzenetet nem sikerült elküldeni, próbálkozzon újra később.
Köszönöm az üzenetet! Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!