Szállítás az E‑commerce számára

Szeretné, ha webáruházából még aznap kiszállítást kínálna, a vásárlói által választott időintervallumban és visszaküldés lehetőséggel? Pontosan ezt a szolgáltatást kínáljuk minden e‑commerce szegmens számára, beleértve a gyógyszertárakat, az elektronikai termékeket, divatárut, barkácsárut, a sportfelszereléseket, drogériát vagy a háztartási és kisállat‑kellékeket. Használja a DODO‑t a szállítmányok kiszállításához.

Ez érdekel
Szállítunk
üzletekből, raktárakból és dark store-okból

Innovatív megoldások az utolsó mérföldes szállításhoz

Csomagot szeretne küldeni? Az online vásárlók ¾‑e számára kulcsfontosságú a gyors kézbesítés. Míg egyes helyeken megelégszenek a másnapi kézbesítéssel, az aznapi kézbesítés egyre népszerűbb egyes vásárlók körében. Különösen a Z generáció esetében, a válaszadók 35%‑a él ezzel a lehetőséggel. A kézbesítés időpontjának megválasztása és az azt követő gyors és szakszerű kézbesítés tehát lehetőséget nyújt arra, hogy megkülönböztesse magát a versenytársaktól. A DODO‑nál azonban még ennél is tovább megyünk, ha az utolsó mérföldes logisztikáról van szó. Futáraink adatvezérelt GAIA platformmal rendelkeznek, és mi vagyunk az elsők, akik standard második ajtós kiszállítást kínálunk.

delivery

Miért érdemes kiszervezni az utolsó mérföld logisztikáját a DODO‑val

icon1

Időintervallumok kiválasztása

A DODO‑val küldeményt küldeni nagyon egyszerű. Önnel együttműködve 1‑4 órás intervallumokat állítunk be, amelyek közül az ügyfelek rendeléskor választhatnak. Az időintervallumokkal növelheti a szolgáltatás minőségét és kényelmét ügyfelei számára, akiknek nem kell tovább várniuk a futárra.
icon2

Szállítás a második ajtóig

A túlméretes csomagok emeletre szállítása számunkra természetes. Ez növeli a szolgáltatási színvonalat és javítja az ügyfélélményt. Megszervezhetjük a kiszállítást abból a raktárból vagy üzletből, ahol az ügyfelei az árut kiválasztották.
icon3

Környezetbarát szállítás személyre szabott flottával

Velünk a vállalata könnyedén részt vehet a fenntartható logisztikában. Járműveink alternatív energiával (elektromos/CNG) működnek, GAIA platformunk pedig segít az útvonalak optimalizálásában. Flottánkat mindig az Ön által igényelt szállítmánytípusnak megfelelően választjuk ki.
icon4

Küldemények nyomon követése

Ügyfelei részletes áttekintést kapnak arról, hogy hol van a küldeményük. Folyamatosan nyomon követjük az Ön küldeményeinek szállítását. Először szabványos időintervallumú értesítéseket küldünk. A kézbesítés utolsó szakaszában az ügyfelek térképen követhetik a futárt, és pontosabb tájékoztatást kapnak a kézbesítési időről.
icon5

Profi futárok

A futáraink profik. Rendszeresen képezzük őket és értékeljük szolgáltatásuk minőségét. Ehhez pontozási rendszert és ügyfél‑visszajelzéseket használunk. Így folyamatosan javíthatjuk a kézbesítés minőségét, és hozzájárulhatunk az Ön márkájának jobb megítéléséhez.

Standard szállítás

kényelmes szállítás és átvétel

Súly Futárok száma
legfeljebb 30 kg 1
Szolgáltatást használják
A maximum 30 kg-os csomagokat egy futár szállítja ki a kiválasztott időintervallumok szerint. Adatvezérelt GAIA platformunk gondoskodik az ideális útvonalak megtervezéséről. Ennek köszönhetően minimalizálni tudjuk a küldemények számát, és maximalizálni tudjuk az adott időpontban történő kézbesítés megbízhatóságát. A webáruházból történő kiszállítások mellett a vásárlóktól való átvételt is kínáljuk.
Jobb áruszállítást akarok

Túlméretes csomagok kézbesítése

mindig a második ajtóig

Súly Futárok száma
több mint 30 kg 2
Szolgáltatást használják
A nagyméretű vagy 30 kg-nál nagyobb súlyú csomagokat nagyobb járművel, két futárral szállítjuk ki. Mindent a második ajtón át visznek ki, ami növeli a szolgáltatás minőségét ügyfelei számára. Megszervezzük a kiszállítást a raktárából vagy abból az üzletből, ahol az ügyfelei átvették az árut.

A GAIA saját adatvezérelt platformját használjuk az útvonalszámításhoz és a jelentéstételhez, ami lehetővé teszi számunkra a szerves, gyors és kényelmes kézbesítést.
Akarok jobb nagyméretű csomag kézbesítést

Szerezzen megbízható partnert a kiváló ügyfélszolgálathoz

Az ügyfelek egyre igényesebbek, ahogyan az utolsó mérföldes kiszállítás is. Tudta például, hogy a vásárlók 40%-a hiányolja az expressz szállítást, vagy hogy a vevők 54%-a az aznapi kiszállítást használja a tervezett vásárlásokhoz?

Segíthetünk nem csak az ügyfelek igényeinek teljesítésében, hanem új szolgáltatási színvonalat is felállítunk. A gyors és kényelmes időzített kiszállítás, a szintre szállítás és a professzionális futárok megkülönböztetik a versenytársaktól, és javítják a vásárlók megítélését márkájáról.

delivery
Express

Express

A csomagok expressz kézbesítése a non-food szegmensben már szabványossá válik a piacon. A szállítási idő 30 perces tartományba esik. Ennek eredményeként a végfelhasználó a megrendelés után néhány perccel megkapja a küldeményt.

Szállítunk

üzletekből, bemutatótermekből vagy pick-up pontokról

Több információ
Same day

Same day

A megrendeléstől számított 24 órán belüli kézbesítés már szabványossá válik a piacon. Idősávok alapján működik. Előnye a szállítás gyorsasága és pontossága. A vásárló egy napon belül pontosan a számára legmegfelelőbb szállítási időt választja ki.

Szállítunk

üzletekből, bemutatótermekből, darkstore-okból, pick-up pontokról vagy raktárakból

Több információ
Next day

Next day

A megrendeléstől számított 48 órán belüli kézbesítés szabványos a piacon. 15 perctől tartó idősávok alapján működik. A rések maximalizálják a szállítás pontosságát. Ennek köszönhetően a vásárló egy napon belül pontosan a számára legmegfelelőbb szállítási időt választja ki.

Szállítunk

üzletekből, bemutatótermekből, darkstore-okból, pick-up pontokról vagy raktárakból

Több információ

    Segítségre van szüksége a városi logisztika terén?