19/12/2023

Igazgató futárszerepben? Karácsony előtt ez teljesen természetes 

A karácsonyi időszak a DODO-nál minden évben maximális erőbedobást követel. Tisztában vagyunk azzal, hogy az ünnepi szezon mennyire fontos az e-kereskedelemben tevékenykedő ügyfeleink számára. Ilyenkor bizony az irodában dolgozó kollégáink is magukra öltik a futár egyenruhát. Elsősorban készételeket szállítanak ki, de a tapasztaltabbak az online élelmiszerboltok kiszállításait is el tudják látni. 

Az ételkiszállítás a futár szempontjából a legösszetettebb munka, és a vezetőség és a back-office munkatársaink között is több olyan kolléga található, akik könnyedén megbirkóznak a feladattal. Más munkatársaink elsősorban a csomagok és készételek expressz kézbesítésében segítenek. Így bizony könnyen előfordulhat, hogy a vezetőink közül valaki már szállított ebédet az Ön ügyfeleinek.  

Abban azonban biztos lehet, hogy bárki is viseli a DODO pólóját, mindent meg fog tenni azért, hogy tartsa a határidőket és maximális szolgáltatást nyújtson az ügyfelek részére. És nem csak karácsonykor, hanem minden egyes nap az egész év során. Tapasztalatainkat szívesen meg is osztjuk, mint például a 10 kulcsfontosságú tipp az élelmiszerek tökéletes karácsonyi házhozszállításához című cikkünkben.