16/08/2023

Már vény nélkül kapható gyógyszereket is házhoz szállít a DODO a BENU Gyógyszertár szakdolgozói kíséretében

BENU & DODO

A vény nélkül kapható, nem támogatott gyógyszereket eddig kizárólag személyesen, a gyógyszertárakban lehetett megvásárolni, okoslogisztikai megoldásokat kínáló nemzetközi vállalatként, mi erre kínálunk megoldást. A DODO-nál fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink a lehető legszélesebb körű házhoz szállítási termékpalettát érhessék el, ezért együttműködésre léptünk a BENU Gyógyszertárral. Mostantól, a gyógyhatású készítmények és a különböző, patikában kapható kozmetikai termékek mellett, már vény nélkül kapható, nem támogatott gyógyszereket is lehet házhoz szállítással rendelni a BENU Gyógyszertár webshopjáól, amelyeket futárjaink a BENU Gyógyszertár Budapest Csillag szakszemélyzetével együtt kézbesítenek a vásárlóink részére Budapesten.

A jelenleg érvényben lévő törvényi szabályozás értelmében Magyarországon vény nélküli kapható gyógyszerek házhoz szállítását kizárólag gyógyszertárak végezheti k. Ez azt jelenti, hogy ugyan korábban volt lehetőség vény nélkül kapható gyógyszerek, például láz- és fájdalomcsillapító készítmények csomagküldéssel történő kiszállítására, ezekhez a termékekhez jelenleg csak a gyógyszertárakban, személyesen lehet hozzájutni. Erre a helyzetre jelent megoldást együttműködésünk a BENU Gyógyszertár Budapest Csillaggal.

Gyógyszertári szakszemélyzet kíséri a DODO futárjait

Különleges együttműködésünknek köszönhetően Magyarországon már a BENU Gyógyszertár webshopból is lehetséges interneten keresztül a vény nélkül kapható gyógyszerek házhoz szállítással történő rendelése. Mesterséges intelligencia alapú, aznapi kiszállításra specializálódott, utolsó kilométeres városi logisztikai szolgáltatásokat kínáló nemzetközi vállalatként a DODO-nál élen járunk a szállítási innovációkban, amit jól mutat a BENU Gyógyszertárakkal közös új szolgál tatásunk is. A vásárlók otthonuk kényelmében vehetik át az online rendelt, vény nélkül kapható gyógyszereiket, olyan módon, hogy a gyógyszertár szakdolgozója elkíséri az online megrendelt termékeket kézbesítő futárt, és ő adja át a csomagot a vásárló részére, így megvalósul a jogszabályban megfogalmazott gyógyszerészi gondozás, ráadásul a megrendelő megfelelő szakmai tájékoztatást kap a rendelt termékekről, hasonlóképpen, mint egy gyógyszertári átvétel esetén.

„A DODO számára az innováció és a fogyasztói igényekhez való folyamatos alkalmazkodás kiemelten fontos. Mindig keressük azokat a megoldásokat, amelyek üzleti partnereink, és az ő vásárlóik számára is hasznosak, kényelmesek és előremutatók. A BENU Gyógyszertárral történő együttműködés révén okoslogisztikai megoldásaink segítségével hatékonyan tudjuk kiszolgálni a vény nélküli gyógyszerek házhoz szállítása iránti igényt”mondta Kordás Sándor, a DODO magyarországi értékesítési vezetője.

Utolsó kilométeres logisztikai megoldást keresel? Lépj kapcsolatba velünk, örömmel állunk rendelkezésedre!