20/06/2024

Ajánlja ügyfeleinek a választható időablakokban történő kiszállítást anélkül, hogy jelentősebb módosításokat kellene végrehajtania a weboldalán 

DODO solution for e-shops slot delivery same day delivery

Több elégedett ügyfél, kevesebb félbehagyott vásárlás, mindez minimális szállítási mennyiség nélkül – ezt kínálja a DODO-kézbesítés. A gyors szállítás fontos szempont a vásárlók számára az online áruház kiválasztásakor, mi pedig olyan szolgáltatási és technológiai fejlesztéseken dolgozunk, amelyek segítségével könnyedén ügyfelei kedvében járhat, és leegyszerűsítheti vállalkozása ügymenetét. Mit jelent ez konkrétan?

Időablakokban történő kézbesítés nagyobb technikai átalakítások nélkül

Tudta, hogy a vásárlók 62%-a az előre megadott idősávban történő kézbesítést preferálja? A mi segítségünkkel szó szerint néhány kattintással kínálhatja ezt a szolgáltatást webáruházában. Ez azért lehetséges, mert kifejlesztettünk egy speciális widgetet, amely az összes technikai részletet, például a cím kiválasztását, az elérhetőségeket és a szállítási időintervallum kiválasztását kezeli Ön helyett. A widget rendkívül egyszerűen integrálható minden webáruházba, azaz nem kell saját megoldást fejlesztenie, és jelentős informatikai költségeket takaríthat meg.  

Azzal, hogy gyorsan, a megadott idősávokban szállítja a megrendeléseket, javítja az ügyfélélményt is, és a meglévő vásárlói mellett megszólíthatja azokat is, akik a lassabb kiszállítási idő miatt döntöttek úgy, hogy nem fejezik be a vásárlást – felmérésünk szerint ez akár a vásárlók 37%-át is jelentheti. 

A widget gondoskodik az összes fontos adat rögzítéséről

Az időablakok kiválasztására szolgáló widget rendkívül intuitív és felhasználóbarát, így megfelel a mai ügyfelek elvárásainak. Az eszköz megkönnyíti a vásárlók számára a cím megadását és az időablak kiválasztását. Már az utca beírásakor javasolja a teljes címet, majd annak megerősítése után felajánlja a vásárlónak a rendelkezésre álló idősávokat, és azonnal megmutatja a szállítási díjat is. Az sem gond, ha webáruháza hétvégi kézbesítést is kínál, a rendszerben szombat és vasárnap is rendelkezésre áll. 

Nincs kötelező minimális szállítási mennyiség

Ügyfeleinknek naponta akár egy-egy vagy több száz kisebb csomagot is szállítunk, és nem írunk elő minimális mennyiséget. Így az sem jelent problémát, ha például csak napi öt szabványos csomagot szeretne elküldeni. Ezeket még aznap eljuttatjuk az Ön raktárával azonos városban lévő ügyfelekhez. 

A csomagokat két alapvető kategóriába soroljuk: 

Az S kategóriába a legfeljebb 10 kg súlyú, 60 cm hosszúságú leghosszabb oldalú csomagok tartoznak. A csomag teljes térfogata nem haladhatja meg a 0,1 m3-t. Ilyen például egy 60✕40✕40 cm-es oldalakkal rendelkező doboz. 

Az M kategóriába azok a küldemények tartoznak, amelyek súlya max. 30 kg, a leghosszabb oldal max. 80 cm és a térfogat nem haladja meg a 0,2 m3-t. Egy 80✕50✕50 cm méretű doboz például megfelel e követelményeknek.

További szolgáltatások a jobb ügyfélélmény érdekében

Tisztában vagyunk azzal, hogy a szállítás milyen fontos szerepet játszik a vásárlási folyamatban. Ezért nem csak magára a rendelési folyamatra és az Önnel való professzionális együttműködésre összpontosítunk, hanem arra is, hogy a futárokról milyen általános benyomást szereznek az ügyfelek. Gyakran a futár az egyetlen fizikai kapcsolat a webáruház és a vásárló között, ezért más tényezőkre is odafigyelünk. 

Ha bennünket választ, a következőkben is részesülni fog:

a küldemények nyomon követése – ügyfelei pontos információkkal fognak rendelkezni arról, hogy merre jár a küldeményük, és mikor érkezik meg. 

a második ajtóig történő szállítás – A kisebb és a nagyobb csomagokat is felvisszük az emeletre, vagy például ki a kertbe. 

barátságos és profi futárok – Ügyfeleink visszajelzéseinek köszönhetően tudjuk, hogy futáraink szolgáltatása folyamatosan igen magas színvonalú. 

különböző fizetési lehetőségek – Lehetőség van előre fizetésre, valamint kártyás vagy készpénzes átvételkor történő fizetésre.  

Szeretne többet megtudni? Tekintse meg e-commerce szolgáltatásainak teljes listáját