01/09/2023

50 százalékkal nőtt a DODO franchise partnereinek száma 

DODO Franchise

Az elmúlt egy évben jelentősen megnövekedett a DODO Partner elnevezésű franchise programunkhoz csatlakozó vállalkozások száma. Ez főként a dinamikusan terjedő mesterséges intelligenciának köszönhető, melynek segítségével logisztikai szolgáltatásunk napról-napra könnyedén és rugalmasan tud fejlődni. 

50 százalékkal nőtt a DODO franchise partnereinek száma az elmúlt egy évben Magyarországon

A mesterséges intelligencia által kínált lehetőségek, és ezek alkalmazása nemcsak a mi munkánkat, hanem futárjaink munkáját is jelentősen megkönnyítik. Az okoslogisztikai megoldások segítik az e-kereskedelem fejlődését és további bővülését. Számunkra fontos, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, így mindent megteszünk annak érdekében, hogy az igényeiket a lehető legjobban kielégítsük, és magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk számukra. 

A gyors és megbízható csomagkézbesítés iránti igény terjedését az is jól mutatja, hogy a webáruházak közel fele a visszatérő vásárlókra alapozza árbevételének növelését. Az e-kereskedelem hazai térnyerése a 2020-ban megjelenő járvány óta jelentősen növekedett, és az egy főre eső éves rendelési gyakoriság 12-13 alkalomról, 2023 elejére elérte a 21 online rendelés/fő/év szintet1.  

Okoslogisztikai megoldásokkal az ügyfél-elégedettségért

Ezzel együtt növekszik a gyors és precíz kiszállítás igénye is, mind a vásárlók, mind a webáruházak részéről, ugyanis az e-kereskedők közel felének legfőbb célja a vásárlási gyakoriság növelése, tehát hogy az ügyfél újra és újra megismételje a vásárlást. A cél eléréséhez kiemelkedő fontosságú a házhoz szállítás minősége. Az ügyfeleknek gyorsan és pontosan kell megkapniuk a megrendelt termékeiket, amely növeli a márka iránti bizalmat és pozitív vásárlási élményt nyújt a vevőknek. 

Az évek óta tartó, látványosan növekvő magyarországi keresletre, a folyamatosan változó üzleti környezetre és a fogyasztói preferenciákra mi saját városi okoslogisztikai franchise programunkkal reagálunk, ugyanis ügyfeleink országos kiszolgálását partnereink dinamikus bevonásával biztosítjuk. 

Mit kínál a DODO partnerprogram?

A DODO Partner programhoz a logisztikában már jártas és kezdő vállalkozók egyaránt csatlakozhatnak, ugyanis szakértelmünkkel kísérjük végig partnereinket azokon a folyamatokon, amelyek a sikeres üzletmenet és a kifogástalan szolgáltatás elengedhetetlen feltételei. Franchise partnereink többek között hozzáférést kapnak a következőkhöz: 

  • vállalatunk know-how-jához,  
  • meglévő ügyfélkörünkhöz, 
  • nemzetközi tapasztalatainkhoz 
  • erős és elismert márkánkhoz, 
  • saját fejlesztésű, adatvezérelt mesterséges intelligencia alapú logisztikai platformunkhoz a GAIA-hoz, amely a webáruházak akár egyharmada számára is kulcsfontosságú piaci elsőbbséget jelenthet2.

A franchise-partnerség további előnyei lehetnek akár a következők is: a csatlakozó vállalkozások, egy-egy induló projekt esetén felkészültebben kezelhetik az olyan aktuális kihívásokat, mint a humánerőforrás problémák és az üzemanyagár vagy akár a flotta üzemeltetés költségeinek növekedése. 

Dinamikus növekedés: az e-kereskedelem motorja

A programhoz való sikeres csatlakozáshoz ugyanakkor elengedhetetlen, hogy leendő partnerünk felkészülten és rugalmasan tudja kezelni a váratlan üzleti helyzeteket, mint például a fluktuáció, jogszabály- és törvénymódosítások vagy gépjármű-meghibásodás, továbbá gyors reakció és problémamegoldó készséggel rendelkezzen.   

Nemzetközi okoslogisztikai vállaltként egy akkreditált, minőség-ellenőri részleg alkalmazásával biztosítjuk szolgáltatásaink minőségének fenntartását és fejlesztését. Csoportunk aktív támogatást nyújt franchise-partnereink saját okoslogisztikai megoldásainak alkalmazásában, ügyfélkiszolgálás tökéletesítésében, ezzel pedig a vásárlók által megrendelt termékek gyors és pontos kiszállításában.   

Partner programunk úttörő sikerét az is jól mutatja, hogy az elmúlt egy évben 50 százalékkal nőtt a franchise-partnereink száma, akik mára vállalatunk megbízásainak több mint a felét kézbesítik.   
Az e-kereskedelem növekedéséhez elengedhetetlen a megbízható és gyors kiszállítás. Ezt a dinamikusan növekvő igényt a Magyar Franchise Szövetség által is elismert franchise programunkkal tökéletesen ki tudjuk szolgálni – amit az elmúlt időszak eredményei is igazolnak -, ezzel is biztosítva az online rendelések számának további növekedését” – mondta Martin Marek, a DODO Group operatív igazgatója.   

Utolsó kilométeres logisztikai megoldást keresel? Lépj kapcsolatba velünk, örömmel állunk rendelkezésedre!