Saját fejlesztésű, adatvezérelt GAIA platformunk segítségével koordináljuk az összetett logisztikai folyamatokat

Saját fejlesztésű logisztikai platformunkon keresztül naponta több mint háromszáz féle adatot elemzünk, s így optimalizáljuk folyamatainkat. Célunk, hogy hatékonyabbá és fenntarthatóbbá tegyük a városi logisztikát.

Rugalmas kiszállítás

Ügyfeleink kényelme érdekében a küldeményeket akár 30 perces időablakokba osztva kézbesítjük.

Biztonság és megbízhatóság

Mivel folyamatosan gyűjtjük és elemezzük a különböző működési adatokat, ezek biztonságos kezelésére maximális hangsúlyt fektetünk, az adattitkosítást és adatátvitelt az európai uniós szabványok szerint végezzük.

Zónalogisztika

A gyorsabb és költséghatékonyabb szállítás érdekében optimalizáljuk szállítási útvonalainkat, amellyel maximalizálni tudjuk flottánk kihasználtságát és fenntartható szállítási szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink részére.

A futárok értékelése

A futárok teljesítményét pontozási rendszerben értékeljük annak érdekében, hogy magas színvonalú szolgáltatást biztosítsunk ügyfeleink részére. A rendszer a futárok vezetési stílusát, baleseti arányukat és az ügyfelek visszajelzéseit értékeli.

Professzionális riportolás

A beérkező adatok alapján valós idejű áttekintést kapunk a működési hatékonyságról, ezekhez az információkhoz pedig partnereink is hozzáférhetnek API-integráción keresztül.

Elfogadott fizetési módok

Készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni futárjainknál. Elsődleges számunkra a fizetési tranzakciók biztonsága.

 

 

Adatokkal a hatékony városi logisztikáért

Naponta akár több mint 300, a flottaműködésünket befolyásoló kulcsfontosságú mutató kiértékelését is elvégezzük. A magas hatékonyság mellett kiemelt célkitűzésünk a fenntartható városi mobilitás.
További információ

Miért válaszd a DODO-t?

Optimális és innovatív okoslogisztikai megoldásokat kínálunk ügyfeleink részére azzal, hogy munkánk során az adatokra, az előrejelzésen alapuló tervezésre és a környezetbarát megoldásokra helyezzük a hangsúlyt.
Az élelmiszerrendelések kézbesítésétől a nagyméretű bútorok kiszállításáig szinte minden szegmenst lefedünk szolgáltatásaink révén és akár 30 perc alatt kiszállítjuk a rendeléseket.
Saját fejlesztésű, mesterséges intelligencia alapú GAIA rendszerünk hatalmas mennyiségű adat valós idejű feldolgozására képes, amely alapján meghatározza az optimális szállítási útvonalakat, és előre jelzi a várható kézbesítési igényeket.

Gyakori kérdések

Mi különbözteti meg a DODO-t a hagyományos futárcégektől?

Az utolsó kilométeres városi logisztikai szolgáltatások szakértői vagyunk. A vásárlókhoz vezető út utolsó szakaszának teljesítése döntő befolyást gyakorol az ügyfélelégedettségre. A DODO saját fejlesztésű GAIA logisztikai platformjának köszönhetően a szállítás mindig gyorsan, időben és megbízhatóan történik.

Miért olyan bonyolult az utolsó kilométeres szállítás?

A legtöbb vásárló ideális esetben aznapi, legkésőbb másnapi kiszállítással szeretné megkapni rendelését. A néhány órán belüli problémamentes kézbesítést azonban számos tényező vagy felmerülő akadály befolyásolja, kezdve a futárok leterheltségétől az időjárás kiszámíthatatlanságáig. Éppen ezért az utolsó kilométer megtétele a logisztikai folyamat legköltségesebb része.

Miért kedvezőbb a DODO a saját flottás kiszállítással szemben?

A saját flottás kiszállítás megszervezése nagyon megterhelő és költséges feladat. A vállalatoknak nem éri meg flottát üzemeltetni és futárokat foglalkoztatni, mivel a szállítókapacitás általában csak bizonyos időszakokban lenne hatékonyan kihasználva. A DODO-nál optimálisan osztjuk be a futárok munkaidejét. Saját flottás szállítás esetén a kiszállítási feladatokon túl az autók üzemeltetéséről, szervizeléséről, a készpénzkezelésről, az útvonaltervezésről és egyéb olyan problémák elhárításáról is gondoskodni kell, amelyek megoldása a DODO számára nem jelentenek kihívást.

Hogyan vehetem igénybe a DODO szolgáltatásait?

Vedd fel a kapcsolatot értékesítőinkkel telefonon, emailen vagy közvetlenül a honlapon keresztül. API kapcsolatot biztosítunk a gyors integrációhoz, ezért partnereink valós idejű statisztikákkal rendelkeznek az egyes megrendelésekről, ezen kívül részletes riportokkal és elemzésekkel támogatjuk a vállalatok tevékenységét további optimalizálás céljából.

Hogyan hat a városok közlekedési helyzetére a DODO szolgáltatása?

Jövőképünk középpontjában a fenntartható logisztika áll. A DODO járműveinek jelentős része már CNG-meghajtású, ezért flottánk károsanyag-kibocsátása minimális. A legmodernebb technológia megoldások révén gépjárműveink maximális kihasználtsággal közlekednek, több csomagot kézbesítenek egy útvonal mentén, különböző ügyfelek számára.

Partnerek

alza

Szakterületünk az
online rendelések kézbesítése

Szolgáltatások

Legyél a
DODO csapat tagja!

Karrier

Szakmai írásaink a logisztika
és az e-kereskedelem témakörében

Blog

Legyél te is
DODO-partner!

DODO Franchise program

    Segítségre van szüksége a városi logisztika terén?