Futárszolgálat háztól házig

A cipekedés az egyik legfőbb probléma a vásárlóknál. Ezért is szolgáljuk partnereinket a lehető legnagyobb kényelem érdekében. Mi megadjuk a lehetőséget a háztól házig terjedő futárszolgálatunkkal.

Érdekel
Szállítunk:
üzletekből, bemutatótermekből vagy pick-up pontokról

Futárszolgálat háztól házig

Futárjaink megfelelő kézbesítéssel dolgoznak jól szervezett, és precíz csapatokkal amik megerősítik a futárjaink hátterét szofisztikált módon. Nem csak egy jól szervezett, stabil hátterű csapattal dolgoznak, hanem futárjainknak lehetőségük van a technológia világába is belépni.

Futárjaink ugyanis a GAIA nevű szoftverrel működnek együtt. A GAIA egy komplex szoftver, ötvözi azokat az ágazatokat amik szükségesek egy kiszállító cég működéséhez (HR, Finance, Operation, Dispatching, DataBase, ReportSystem stb.). A GAIA platformunk segítségével futárjaink nem csak telefonról tudják kezelni a kiszállításokat, de optimalizált utakon is tudnak működni. Az AI alapú automatizációval sok feladat egyszerűbbé válik minden területen, így időt és energiát spórolhatunk meg.

A GAIA minden információt figyelembe vesz egy útvonaltervezésnél. Minden egyes kiszállítási címet és az azokhoz tartozó kiszállítási időablakokat, a futár indulási helyzetét és időpontját stb. Ezekből legenerálja azt az útvonalat ami alapján minden megrendelő időben megkapja a rendelését úgy, hogy ezt a futár teljesíthesse.

GAIA platformunknak köszönhetően, a kiszállítások gyorsak, precízek és pontosak!

Nem csak optimalizáltuk és az okoslogisztikai megoldásokat

Miért jó futárainknak?

Mivel nálunk csupán kattintásokba kerül az, hogy vásárlóid milyen gyorsan tudnak csomagokhoz eljutni, ezért mi az egyedi flottánknak köszönhetően a gyorsaságra bíztuk a feladatot.

Hogyan automatizálja a GAIA a mindennapi feladatokat?

A DODO-s futárok számára előre beállított műszakokat generál automatizáltan a GAIA, ezekre jelentkeznek be a futárok amikor dolgoznak. A GAIA (jobb esetben) összeköttetésben áll a partner felületével (API által) és a hozzájuk beérkezett megrendelések egy az egyben átforognak hozzánk ugyan abban a formában. Ez teljesen automatikusan történik.
Egy megadott időpontig gyűlnek a megrendelések, majd ebben a bizonyos időpontban lezár a rendszer és automatikusan útvonalakat generál a kért kiszállítási idők alapján, majd ezt futárhoz rendeli. A futár telefonján megjelennek a kiszállítási feladatok és minden információ amire szüksége van a kiszállításhoz. A futár egy gombnyomással közvetlen navigációt is tud indítani a kiszállítás elkezdéséhez. A futár minden alkalommal státuszolja, hogy melyik feladatnál tart éppen, ez alapján a GAIA leköveti a pontos tevékenységet és várható késést is meg tud határozni automatikusan.

A GAIA minden információt figyelembe vesz egy útvonaltervezésnél. Minden egyes kiszállítási címet és az azokhoz tartozó kiszállítási időablakokat, a futár indulási helyzetét és időpontját stb. Ezekből legenerálja azt az útvonalat ami alapján minden megrendelő időben megkapja a rendelését úgy, hogy ezt a futár teljesíthesse.

Lépj be velünk az e-kereskedelem világába!

Az e-kereskedelem a mi szakterületünk

Velünk egyszerűen elindíthatod e-kereskedelmi vállalkozásod. Elég, ha te csak azzal foglalkozol, amiben a legjobb vagy, a szállítást bízd ránk!

Nincs szükség saját belső rendszerre, raktárra vagy futárra

A DODO kiterjedt futárcsapata gond nélkül kézbesíti termékeidet hazánk nagyvárosaiban. Ráadásul pick-up alkalmazásunknak köszönhetően saját raktárat sem kell fenntartanod.

Tapasztalt szakemberek

A futárral való találkozás kiemelt jelentőségű pillanat a kézbesítés folyamata során. A DODO-nál arra törekszünk, hogy ügyfeleink a lehető legjobb élményben részesüljenek. Ennek érdekében folyamatosan értékeljük és képezzük futárjainkat, valamint gondoskodunk arról, hogy munkatársaink angol nyelven is tudjanak kommunikálni a vásárlókkal.

Pontos adatszolgáltatás

A DODO munkafolyamatai az általunk biztosított valós idejű adatokra épülnek, amelyekkel hatékonyabban optimalizálhatod célzott hirdetéseidet, és jobban megértheted ügyfeleidet.